Spannend Speelplein

Stichting Spannend Speelplein is een zelfstandige stichting opgericht 27 maart 1998 , die als doel heeft er voor te zorgen dat de kinderen fijn buiten kunnen spelen. Wij zorgen voor verantwoorde en veilige speeltoestellen.

Het bestuur van de stichting bestaat geheel uit vrijwilligers: teamleden, ouders , oud-ouders en oud- medewerkers.

Het bestuur komt 3 à 4 maal per jaar bij elkaar om zaken te bespreken zoals het organiseren en aansturen van activiteiten, begroting voor het nieuwe jaar, planning nieuwe toestellen, overleg en contacten met instanties.

Om aan gelden te komen organiseren wij door het jaar heen, samen met de school, verschillende activiteiten. Bekend in Drunen is de bloemetjesactie rond de Paasdagen maar ook organiseren we Burendag, NL.doet dag, Herfstmarkt, Kerstmarkt en sponsorlopen.

Onze belangrijkste inkomsten generen we uit het ophalen van oud papier. Dit is een maandelijks terugkerende activiteit. Iedere maand hebben we daar minimaal 6 vrijwilligers voor nodig. Het is ons streven dat we voldoende vrijwilligers hebben zodat iedereen 1 x per jaar aan de beurt komt. Het papier wordt op een zaterdagochtend opgehaald. Het is een ontspannende bezigheid, die ook niet slecht is voor de conditie en slechts enkele uren tijd duurt.

Is uw belangstelling gewekt en wilt u zich ook inzetten voor het speelgenot van de kinderen? Geef u dan op via het volgende e-mailadres  info@deduinsprong.nl

Speeltoestellen 2

Logo Spannend Speelplein 1000 Thumb